Taip paprasta ir taip skanu! Šie vištienos suktinukai gali papuošti šventinį stalą ar pagaminti nuostabią vakarienę – juos patiekti visada malonu.Šis receptas man ypač patinka, nes suktinukai pasirodo nepaprastai sultingi ir kvapnūs. Išbandykime patys!
Ingridientai:
- 4 gabaliukai vištienos filė
- 1-2 lydyto sūrio
- 100 gramų sūrio
- 150 gramų grietinės
- 3 skiltelės česnako
- Druska
- Prieskoniai
- Daržovių aliejus
- Žalumynai
Paruošimas:
Vištienos filė supjaustykite plonais griežinėliais, išplakite, pagal skonį pasūdykite ir įberkite pipirų.
Lydytą sūrį kantriai sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite, įdėkite žolelių, česnako ir šiek tiek grietinės ar majonezo.
Vištienos filė užtepkite sūrio įdarą, susukite ir pritvirtinkite dantų krapštuku.
Apkepkite suktinukus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada perkelkite juos į kepimo indą. Galite juos paruošti iš karto arba sumaišykite grietinę su tarkuotu kietuoju sūriu ir šiuo mišiniu apibarstykite suktinukus – taip jie bus dar sultingesni.
Kepkite suktinukus 180 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Patiekite kaip pagrindinį patiekalą arba su garnyru. O jei juos supjaustysite gabalėliais, gausite puikų užkandį.
Šis receptas yra paprastas, greitas ir skanus! Gero apetito, mieli gurmanai!
Pastaba: jei reikia, vietoj lydyto sūrio galite naudoti įprastą kietąjį sūrį.