Bulvės yra unikalus produktas. Jei gerai pagalvotumėte, yra daugybė bulvių virimo galimybių. Galima virti keptuvėje, troškinti, kepti, kimšti. Galite įdėti bulves į lėtą viryklę arba įdėti į mikrobangų krosnelę.
Bulvės lengvai virsta bulvių koše, bulviniais blynais ar blynais. Nepamirškime ir bulvių salotose, nes šį produktą galima valgyti ir atšaldytą, ir karštą.
Šiandien nusprendėme išvirti bulves gana greitai ir skaniai. Užpildykime tarkuotas bulves vandeniu! Peržiūrėkite receptus.
Receptas Nr. 1
Ingridientai:
- bulvės – 5 vnt .;
- malta mėsa – 450 g;
- salierai – 2 vnt.;
- svogūnas – 1 vnt.;
- morkos – 1 vnt.;
- mocarelos sūris – 40 g;
- rozmarinas;
- paprika;
- druskos, juodųjų pipirų;
- Žalieji svogūnai.
Gaminimo procesas:
Bulves sutarkuokite stambia tarka ir užpilkite šaltu vandeniu. Įdėkite ledo ir palaukite 10 minučių.
Salierą supjaustykite išilgai, o tada smulkiais kubeliais. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuoti. Sudėkite ingredientus į keptuvę su lydytu sviestu.
Kepimą derinkite su malta mėsa ir bulvėmis. Įberkite šaukštelį druskos, paprikos ir juodųjų pipirų. Įdėkite šiek tiek rozmarino. Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus. Kruopščiai sumaišykite visus ingredientus.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu, išklokite tešlą ir tolygiai paskirstykite per visą paviršių. Pašaukite į orkaitę 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Pabarstykite tarkuota mocarela.
Gaminkite dar 20 minučių. Ir viskas!
Receptas Nr. 2
Ingridientai:
- bulvės – 3 vnt .;
- kiaušiniai – 2 vnt .;
- avižiniai dribsniai – 4 valg. šaukštai.
- sūris – 100 g;
- juodieji pipirai, druska;
- daržovių aliejus.
Gaminimo procesas:
Dalį bulvių sutarkuojame smulkia tarka, dalį – stambia tarka. Sujungiame kartu ir užpilame šaltu vandeniu. Palaukiame 10 minučių ir nupilame vandenį.
Sudėkite bulves į gilų indą ir įmuškite du vištienos kiaušinius. Įdėkite 4 šaukštus avižinių dribsnių. 100 gramų sūrio sutarkuokite ir suberkite į likusius ingredientus.
Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Sumaišykite.
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir šaukštu išpilkite gautą masę.
Blynų formavimas. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Tai pasirodė labai skanu, naudokite šiuos receptus.