Home » Receptai » Penkių minučių pyragėliai. Jei pyragėliai greitai paruošiami, tai vienintelis būdas: skaniems pusryčiams ar užkandžiams

Penkių minučių pyragėliai. Jei pyragėliai greitai paruošiami, tai vienintelis būdas: skaniems pusryčiams ar užkandžiams

by admin

Pyragėliai yra populiarus patiekalas daugelyje Europos šalių. Pyragėlius kepė ir vokiečiai, ir prancūzai, ir ukrainiečiai, ir rusai. Tiesa, laikui bėgant kiekviena tauta susikūrė savo gaminimo būdus ir būdus.

Įdaras pyragėliams taip pat skiriasi kiekvienoje valstybėje. Jei slavų tautos pirmenybę teikė pyragėliams ant mielinės tešlos su kopūstais ir grybais, tai jau Lenkijoje jie ruošė kepinius su svogūnais. Šalia jūros esančios šalys ruošė žuvies pyragėlius. Šventėms daug kas kepdavo mėsos pyragėlius.

Mes jums pasakysime, kaip greitai paruošti pyragėlius be orkaitės.

Ingredientai:

  • kefyras – 300 ml;
  • kiaušinis – vnt.;
  • druska – šaukštelis;
  • cukrus – šaukštai;
  • miltai – 300 g;
  • kepimo milteliai – šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • dešra – 150 g;
  • sūris – 50 g;
  • virti kiaušiniai – 2 vnt .;
  • žalieji svogūnai – pundelis.

Gaminimo procesas:

Į dubenį su kefyru supilkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Miltus ir kepimo miltelius persijoti į kefyrą, užminkyti tirštą be gabalėlių tešlą.

Į tešlą supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais, sūrį sutarkuokite, žalius svogūnus susmulkinkite.

Nulupkite virtus kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais.

Tešloje sumaišykite dešrą, sūrį, svogūną ir kiaušinius.

Tešlą ir įdarą dėkite į konditerinį maišelį. Nedideles tešlos juosteles supilkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.

Apkepkite improvizuotus pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gaunate skanius paprastus pyragėlius su dešra, sūriu ir svogūnais.

Jei pageidaujate, galite gaminti pyragėlius su savo individualiu įdaru.

JUMS TAIP PAT PATIKS

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas