Home » Receptai » Minutės skanumėlis iš kefyro. Valgykite nors kasdien neatsibos: paprasti tinginių pyragėliai keptuvėje

Minutės skanumėlis iš kefyro. Valgykite nors kasdien neatsibos: paprasti tinginių pyragėliai keptuvėje

by admin

Tinginių pyragėliai yra labai patogus patiekalas daugeliui šeimininkių. Gaminant tradicinius pyragus, kepimas paprastai užtrunka. Reikia išminkyti tešlą, palaukti kildymo laiko, paruošti įdarą, padaryti pyragėlius ir kepti.

REKLAMA

Tinginius pyragus paruošti daug lengviau, pašalinant pagrindinius veiksmus. Nereikia gaminti pyragėlių ar ruošti papildomo įdaro.

Tačiau ne visi sutinka, kad tinginiai pyragaičiai yra geresni už tradicinius. Žinoma, šie pyragėliai skiriasi nuo klasikinių. Tačiau kartais verta rinktis paprastesnius ir greitesnius receptus, kad sutaupytumėte laiko kitiems reikalams ar poilsiui.

Kepkime keptuvėje tinginių pyragėlius.

REKLAMA

Ingredientai:

  • Kefyras – 200 g;
  • Kiaušiniai – 1 vnt .;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukrus – 1 šaukštelis;
  • krapai – 20 g;
  • Petražolės – 40 g;
  • Dešra – 100 g;
  • Miltai – 300 g.

Gaminimo procesas:

Į dubenį su kefyru supilkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Susmulkinkite petražoles ir krapus, dešrą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į kefyrą.

REKLAMA

Sumaišykite visus ingredientus kefyre, suberkite miltus ir minkykite tešlą. Pabarstykite stalą miltais ir rankomis minkykite tešlą ant stalo.

Iš tešlos formuojame nedidelį plokščią pyragą, kurį kaip picą padaliname į 8 dalis.

Pyragėlius sudėkite į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Rezultatas – purūs ir minkšti pyragėliai su dešra.

Šis receptas neužima daug laiko ir pasirodo skanus.

JUMS TAIP PAT PATIKS