Home » Receptai » Mes sužavėti šiuo patiekalu iš varškės. Be aliejaus ir minimaliai miltų. Varškėčiai orkaitėje

Mes sužavėti šiuo patiekalu iš varškės. Be aliejaus ir minimaliai miltų. Varškėčiai orkaitėje

by admin

Visi mano šeimoje mėgsta tokius kvapnius, švelnius ir neriebius sūrio pyragus orkaitėje. Turime naminio varškės ir dažnai iš jo gaminu. Receptas man patinka, nes sūrio pyragaičiai netepa, išlieka minkšti ir purūs.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

  • varškės, 500 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • krakmolo, 2 v.š.;
  • miltų, 1,5 a.š.;
  • cukraus, 2 v.š.;
  • vanilinas pagal skonį;
  • kepimo milteliai, 1\3 šaukštelis;
  • žiupsnelis druskos;
  • kokoso drožlių.

Gaminimo procesas

Paimkite bet kokio riebumo varškę ir, jei reikia, išspauskite skystį. Jei varškė yra šiek tiek sausa, sutrinkite jį panardintu trintuvu.

Į varškę įberkite druskos ir cukraus, pagal skonį vanilės, išmaišykite.

Suberkite miltus, kepimo miltelius ir krakmolą ir išmaišykite.

Patarimas: jei mėgstate saldžius sūrio pyragus, dėkite daugiau cukraus.

Masė turi gerai išlaikyti formą. Jei tai nepavyksta, įpilkite krakmolo arba miltų.

Formuokite sūrio pyragus ir apvoliokite kokoso drožlėse.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sūrio pyragus.

Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patiekite su grietine, medumi, bet kokia uogiene.

Masė gerai užšąla, tad galėsite pasigaminti sūrio pyragus ateičiai ir laikyti juos šaldiklyje.

JUMS TAIP PAT PATIKS