Home » Receptai » Gaminu vaikams užkandžius į mokyklą: recepto prašo visa klasė. Paprastas tinginių pyragėlių receptas

Gaminu vaikams užkandžius į mokyklą: recepto prašo visa klasė. Paprastas tinginių pyragėlių receptas

by admin

Beveik kiekviena šeimininkė ir virėja žino apie tinginius pyragus. Kiekvienas turi skirtingą požiūrį į tinginius pyragus, nes patiekalas yra dviprasmiškas. Šis pyragų ruošimo būdas tinka žmonėms, kurie negali ir nemėgsta skirti daug laiko kepiniams ruošti.

Paprastai, norint paruošti pyragus, reikia minkyti tešlą, leisti jai sustingti, padaryti įdarą, padaryti pyragus ir palaukti, kol jie išeis iš orkaitės. Yra daug algoritmų. Tinginiuose pyraguose tešlos formavimo procesas praleidžiamas, taip pat nereikia laukti, kol pyragėliai išeis iš orkaitės.

Mes jums pasakysime, kaip greitai pagaminti tinginius pyragėlius.

Ingredientai:

  • kopūstai – 350 g;
  • svogūnai – vnt.;
  • morkos – vnt.;
  • druska – 1,5 šaukštelio;
  • kiaušiniai – 2 vnt .;
  • kefyras – 400 ml;
  • soda – ½ šaukštelio;
  • miltai – 400 g.

Gaminimo procesas:

Iš kopūsto pašalinkite kotelį ir išorinius lapus ir smulkiai supjaustykite. Svogūną smulkiai supjaustykite, nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka.

Svogūną pakepinkite keptuvėje su nedideliu kiekiu augalinio aliejaus 2-3 minutes. Į svogūnus suberkite morkas ir kopūstus, pabarstykite puse šaukštelio druskos.

Kepkite kopūstą su daržovėmis 3-4 minutes. Uždenkite kopūstą dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išplakite. Į kefyrą supilkite sodą ir palaukite, kol sureaguos komponentai. Kiaušinių mišinį supilkite į kefyrą ir išmaišykite.

Į kefyrą supilkite miltus, užminkykite tirštą klampią tešlą. Troškintus kopūstus dėkite į tešlą ir išmaišykite.

Keptuvėje įmeskite tešlos dalis į augalinį aliejų. Kepkite pyragus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Prieš patiekdami, nepamirškite pyragėlių padėti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Gaunate paprastus tinginių kopūstų pyragėlius.

JUMS TAIP PAT PATIKS