Kukurūzų pyragėliai su tokiu sultingu ir apetitą keliančiu įdaru bus puiki alternatyva klasikiniams čeburekams. Tiesiog pabandykite juos pagaminti ir jums patiks.
Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:
- miltai, 300 g;
- šiltas vanduo, 180 g;
- druskos, 0,5 šaukštelio.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:
- malta mėsa, 500 g;
- svogūnas, 1 vnt.;
- žalumynai, druska ir pipirai, prieskoniai;
- šaltas vanduo, 50 ml.
Gaminimo procesas
Paimkite bet kokį maltą mėsą pagal savo skonį, suberkite smulkiai pjaustytą arba sutarkuotą svogūną, smulkiai supjaustytus žalumynus, prieskonius ir pipirus. Sumaišome.
Jei jūsų masė pasirodė labai kieta, dalimis užpilkite šaltu vandeniu, išmaišykite. Maltą mėsą galima uždengti ir nusiųsti į šaldytuvą 30-40 minučių.
Miltus persijojame ir sumaišome su druska, užpilame šiltu vandeniu ir užminkome vientisą, nelipnią tešlą. Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.
Pabarstykite stalą miltais, paimkite šiek tiek tešlos ir iškočiokite ploną pyragą. Maltą mėsą plonu sluoksniu paskleiskite ant ketvirtadalio pyrago ir iškočiokite tešlą taip, kad susidarytų trikampis.
Išdėliojus faršą, likusią tešlos dalį, kuria padengsite įdarą, galima patepti lydytu sviestu, kad tešlos sluoksniai išeitų minkšti.
Tortilijas apkepkite aliejuje ant vidutinės ugnies.
Dėl to gausite daugiasluoksnį pyragą su skaniu ir sultingu mėsos įdaru.