Home Receptai 9 maisto produktai naikinantis riebalus

9 maisto produktai naikinantis riebalus

by Skaitomiausi

Valgyti ir mesti svorį yra kiekvienos moters svajonė.

Aplink yra tiek daug įvairių skanėstų, kurie vilioja subtiliu aromatu ir subtiliu skoniu.

Deja, laikui bėgant gausus maistas sukelia visiškai nepatrauklias raukšles.

Tačiau griežtos dietos ir maisto apribojimai gadina mūsų nuotaiką ir neigiamai veikia mūsų sveikatą.

Nesijaudinkite, mes jums pasakysime, ką reikia valgyti, kad būtumėte sotus, bet nepriaugtumėte svorio. Šie 9 maisto produktai tiesiogine prasme suvalgo jūsų riebalus!

Riebalus deginantys produktai

Kiaušiniai

Tiesiog nepamirškite, kad jie turi būti virti. Galite juos virti kietai virtus arba gaminti virtus kiaušinius – tokiu būdu jie pasirodo labai švelnūs ir išlaiko daugiau naudingų komponentų.

Toks patiekalas gerai numalšina alkį ir neprisideda prie svorio augimo.

Jei nemėgstate kiaušinių pusryčiams, įtraukite juos į dienos ar vakaro meniu.

Kiaušiniuose yra daugybė vitaminų ir mineralų, reikalingų žmogaus gyvenimui.

Viename kiaušinyje yra 15% dienos baltymų poreikio.

Rauginti kopūstai

Jis gali būti tiek patiekalų priedas, tiek puikus užkandis.

Jis turi įdomią savybę: organizmui reikia daug daugiau energijos, kad suvirškintų šį produktą nei to, kas gaunama su kopūstais. Tokiuose kopūstuose yra didžiulis ląstelienos kiekis, jie palengvina vidurių užkietėjimą, kuris dažnai kankina žmones laikantis įvairių dietų.

Raugintuose kopūstuose yra daug vitamino C, o tai reiškia, kad tai padės išvengti peršalimo. Be to, rauginti kopūstai padidina sveikų ląstelių gamybą organizme ir sumažina blogojo cholesterolio kiekį.

Raugintuose kopūstuose taip pat yra antocianinų, antioksidantų, kurie lėtina senėjimo procesus, ypač smegenyse.

kepta bulvė

Jo kalorijų kiekis yra labai mažas, keptos bulvės visiškai absorbuojamos ir išsiskiria iš organizmo, nepaliekant sunkumo pėdsakų skrandyje.

Pektino medžiagos padeda organizmui atsikratyti kenksmingų medžiagų.

Didelis kalio kiekis keptose bulvėse yra naudingas raumenims – jei jo trūksta, atsiranda mėšlungis.

Be to, keptų bulvių žievelė pagerina vyrų potenciją.

Keptos bulvės su šoninės skiltele, šviežiomis daržovėmis ar neriebiu sūriu yra puikus pusryčių pasirinkimas.

Virtos bulvės su odelėmis taip pat yra gera alternatyva.

Klasikinis jogurtas

Tinka tik tuo atveju, jei jo riebumas yra ne didesnis kaip 2%.

Jogurte yra kalcio, baltymų ir gerinama žarnyno mikroflora.

Kadangi jogurtas yra fermentuotas, jis geriau tinka žmonėms, netoleruojantiems laktozės, nei nenugriebtas pienas ir kiti pieno produktai.

Artišokas

Šioje daržovėje nėra nieko kenksmingo ar kaloringo. Jis puikiai derinamas su baltymų šaltiniais ir angliavandeniais. Reguliariai jį valgant natūraliai kontroliuojamas maisto kalorijų kiekis. Artišokas yra puikus pluošto šaltinis.

Pupelės

Raudonos pupelės yra ypač naudingos metant svorį. Šis paprastas ir nebrangus produktas yra lengvai virškinamų augalinių baltymų, mineralų ir vitaminų sandėlis. Tačiau nedaugelis žmonių žino, kad jis taip pat labai veiksmingas metant svorį. Pupelės dėl didelio maistinių skaidulų kiekio pagerina virškinimą ir užkerta kelią lėtiniam vidurių užkietėjimui.

Migdolai

Daugelio mitybos specialistų teigimu, sėkmingo svorio metimo paslaptis yra dažnas ir dalinis valgymas visą dieną, o tai padeda išvengti persivalgymo vakare. Šviežių vaisių migdolai yra geriausias užkandis, nes juose gausu skaidulų.

Alyvuogės

Šis produktas padeda normalizuoti skrandžio veiklą ir kontroliuoti svorį. Dešimt alyvuogių per dieną arba šaukštas alyvuogių aliejaus padeda pagerinti riebalų ir druskų absorbciją, taip pat detoksikuoja.

Razinos

Šis džiovintas vaisius taip pat puikiai padeda atsikratyti kūno riebalų. Kaip dietos priedą galite pasigaminti skanią razinų uogienę. Norėdami tai padaryti, sumalkite 100 g razinų ir džiovintų abrikosų, 400 g džiovintų slyvų, 200 g erškėtuogių, įpilkite medaus ir du kartus per dieną suvalgykite šaukštą mišinio.

Šie maisto produktai turi mažai kalorijų ir dėl savo ypatybių padeda greitai virškinti maistą, paverčiant jį energija ir vitaminų kompleksu, tačiau nesudaro riebalų. Jų vartodami nejausite alkio, todėl valgysite mažiau.

You may also like

Leave a Comment